Boğaz'ı İzlerken İçkinizi Yudumlayacağınız Bebek Mekanları

Bebek, muhteşem Boğaz manzarasıyla ve nezih ortamıyla birçok alkollü içeceğin en lezzetli olduğu mekanlara sahiplik yapıyor. Peki, en güzel nerede tadına varabilirsiniz içeceklerinizin?

HOUSE OF FUZULİ - KOKTEYL

Kokteyl, eğlenceli gecelerin büyük bir parçası olabiliyor. Kokteyl içmek isteyince de en ideal mekanlardan biri House of Fuzuli oluyor. Lucifer, Nyx, Myna gibi imza kokteylleri bulunan House of Fuzuli’de kokteyl dışında da alkol çeşitleri var üstelik. Mutlaka gitmenizi, kokteyllerini denemenizi öneririz.

 

BEBEK MEYHANESİ - RAKI

Bebek Meyhanesi, 'Bebek’in gözdesi' lakabına aday bir mekân. Böylesine güzel manzaraya sahip bir meyhane nasıl gözde olmasın ki? Muhteşem mezelerle rakınızı yudumlayabileceğiniz, dostlarınızla yeni anılar yaratacağınız bir yer olan Bebek Meyhanesi, oldukça şık bir deneyim sunuyor ziyaretçilerine. Boğazın incisi Bebek Meyhanesi’ne herkesin en az bir kez uğraması gerekiyor.

CHILAI MEYHANE BEBEK - RAKI

Adı ‘’deniz kıyısında yan yana dizili iskeleler’’ anlamına gelen Chilai, hem Bebek hem de İstanbul’un klasikleşmiş yerlerinden bir tanesi. Kendilerini ‘’Bebek semtinin adeta kült bir mekanı haline gelmiş Chilai’nin yeni nesil meyhane oluşumu’’ olarak tanıtan bu mekan eşsiz bir teras ve manzaraya sahip. Yeni meyhaneler arayan herkes Chilai’yi aklının bir köşesinde bulundurmalı.

 

TAPS BEBEK - BİRA

Bira diyince akla gelmesi gereken yer kesinlikle Taps Bebek. Brewery konseptli, yani birasını kendi yapıp satan Taps Bebek, Kölsch, Red Ale, Stron Ale, Golden Ale, Munich Ale ve daha birçok bira çeşidini müşterilerine sunuyor. Birçok ödüle de sahip olan bu mekân biralarını -30 derece bardakta servis ediyor üstelik. Biralarının yanında eşsiz bir mutfağa sahip olan bu mekân bira-severlerin daima uğrak yeri olmalı.

LUCCA - ŞARAP

Lucca konsepti, yemekleri, sıcak ambiyansı, ‘’Luck’’ kelimesinden türemiş adı ve barı ile öne çıkan bir mekân. Özel ve tek tek seçilmiş bir şarap menüsüne de sahip olmasıyla oldukça dikkat çekiyor. Pinot Noir ve Cabarnet Sauvingon gibi iddialı şaraplar servis eden Lucca, yerli ve yabancı şaraplarıyla günümüze renk katıyor. Şarap içmek ve yeni lezzetler denemek isteyen herkes Lucca’ya bir uğramalı.


bebekbeyaz.png

Cevdet Paşa Caddesi, Hamam Sokak Manolya Apt. No:8/D Bebek/Beşiktaş/İstanbul

info@bebekmakoder.org

0212 287 1066

 

Sosyal Medya

E-Bülten

Etkinlik ve projelerimizden anında haberdar olmak ister misiniz ?

Copyright © 2024 Tasarım ve Kodlama Atölye Ajans
+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles

Search