Bebek'te Uluslararası Lezzetler

Bebek birçok kültürün, birçok insanın ve birçok farklılığın kesiştiği bir semt. Hem Bebekliler ve Bebek tarihi hem de Bebek’e gelen misafirler oldukça çeşitli olduğundan, Bebek’teki mekanların birçok ulustan farklı lezzetler sunuyor olması kaçınılmaz bir durum. Bu ulusal lezzetlerin en sevilenlerini sizler için bu yazımızda derledik. 


PATIO

İtalya’ya kadar gitmenize gerek yok, Patio sizler için en güzel lezzetleri Bebek’e kadar getirmiş. Dillere destan ambiyansı ile keyifli zaman geçirmek için ilk adreslerinizden biri olmalı Patio. Adı Portekizce, İspanyolca, Türkçe ve İngilizce de dahil olmak üzere 6 dilde ''veranda, avlu'' anlamına gelen bu mekan, isminin hakkını veriyor iç dekoru ile. Kocaman bir limon ağacının etrafında, şehrin gürültüsünden uzakta, misafirleri tarafından sanat eseri olarak adlandırılan yemekleri ile sadece İtalya değil, birçok ülkenin lezzetlerini tadabilirsiniz Patio’nun menüsü sayesinde. 

                                                      

THE UPPER CRUST

Boston lezzetini masanıza getirmek ister miydiniz? İki şubesinden biri Bebek’te bulunan The Upper Crust, klasikleşmiş pizza lezzetini daha üst seviyelere çıkarmak isteyenler için en ideal mekân. Kepekli, glütensiz ve vegan seçenekler de sunan The Upper Crust, uzaklara doğru bir lezzet yolculuğuna çıkmak ve Boston'a özel domates sosunu denemek isteyenlerin gitmesi gereken yer. Onlarca çeşidiyle en lezzetli Boston pizzasını sunan The Upper Crust’ı denemeyi unutmamanızı öneririz.

                                                

LITTLE CHINA RESTAURANT

Çin lezzetlerini Çin’e gitmeye gerek kalmadan lezzetle yiyebileceğiniz mekân Little China Restaurant. Servisinin hızı ve güleryüzlü çalışanları sık sık övülen bu yer, bol çeşitli menüsü ile Çin lezzetlerini ayağınıza kadar getiriyor. Çorbaları, Çin mantıları, karides çeşitleri, erişteleri, spesiyalleri ve saymakla bitmeyecek dahası oldukça merkezi bir konumda sizleri bekliyor. Spesiyalleri olan bentoları sayesinde birçok tat deneyebilirsiniz aynı anda. Örneğin, Shangai Bento alıp Mançurya Usülü Tavuk yerken yanında Çin Böreği tadımı da yapmanızı şiddetle öneririz.

                                                

MANGERIE

Muhteşem bir Bebek manzarasına sahip olan Mangerie, oldukça fazla seveni olan bir mekân. Rezervasyon yaptırıp gitmeniz gereken Mangerie, Bebek’te en lezzetli uluslararası yemekleri sunan restoranlardan bir tanesi. İtalya’dan bruschetta, Doğu Asya’dan noodle, ABD’den bacon ve çok daha fazlası ile bir masada birçok kültür yan yana olabiliyor. Bebek’i tepeden izlemek ve farklı lezzetler denemek isterseniz Mangerie mutlaka aklınızda bulunmalı.

                                                    

CHILAI

Lüks bir yerde yeni yemekler denemek isteyenler için doğru mekân kesinlikle Chilai. Birçok kültürden farklı lezzetler barındıran menüsü ve ortamı sayesinde manzarayı izlerken çeşitli yemeklerin tadına varabileceksiniz. New York Steak, Pekin Ördeği, Kılıç Balığı, Buharda Midye, Kalamarlı Risotto ve Linguini de Mare gibi saymakla bitmeyecek yemeklerini mutlaka denemenizi öneririz.



bebekbeyaz.png

Cevdet Paşa Caddesi, Hamam Sokak Manolya Apt. No:8/D Bebek/Beşiktaş/İstanbul

info@bebekmakoder.org

0212 287 1066

 

Sosyal Medya

E-Bülten

Etkinlik ve projelerimizden anında haberdar olmak ister misiniz ?

Copyright © 2024 Tasarım ve Kodlama Atölye Ajans
+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles

Search