Bebek'te Sağlıklı Yiyecek Alternatifleri

 Hayatımızda sağlıklı tercihler yapmak istediğimizde çoğumuzun aklına spordan sonra gelen ilk şey sağlıklı öğünler tüketmek oluyor. Dışarıda gezerken sağlıklı kategorisine girecek yemekler bulmak zor olsa da Bebek’te bu tarz ürünler sunan oldukça güzel mekanlar var. Kahvaltı, akşam yemeği, tatlı, içecek fark etmeksizin doğru mekanları bilirseniz kendinize birçok alternatif yaratabilirsiniz.

Güne güzel başlamak için sağlıklı seçenekler mi arıyorsunuz?

Kırıntı, kahvaltı menüleri açısından çeşitliliği ile sağlıklı yiyecekler arayanlara da hitap edebilmiş bir yer. ‘’Sağlıklı Kahvaltı’’ seçenekleri klasikleşmiş haşlanmış yumurtanın yanında vücudunuz için gerekli birçok besini kapsayan bir içeriğe sahip. Sadece bu tarz bir kahvaltı da değil üstelik, Kırıntı protein arayan sporcular için ‘’Somonlu Fit Kahvaltı’’ seçeneği sunarken daha farklı lezzetler isteyenler için ‘’Kavılca Buğdaylı Kahvaltı’’ gibi seçeneklere de sahip.

Sıcak yaz günlerinde dondurmasız olmaz diyenlerden misiniz?

Günlük üretim sunan Mua Gelatieri d’Italia yalnızca dondurmalarının lezzeti ile değil, aynı zamanda sağlıklı seçenekleri ile de oldukça öne çıkan bir mekân. Şekersiz, az kalorili, glütensiz ve vegan alternatifleri ile sağlıklı dondurmalar yiyebilirsiniz. Glütensiz Cicibebe dondurmaları ya da vegan Bitter Çikolata sorbeleri ile dondurma keyfinizden vazgeçmek zorunda değilsiniz.

Kahvenize sağlıklı tatlılar eşlik etsin!

Bebek’te küçük bir pasajın içerisinde dinamik tasarımıyla göze çarpan üçüncü nesil yerel kahvecimiz: Cupsule Coffee. Düzenli müşterilere sahip olan mekan, glutensiz kurabiyeleri, rafine şekersiz granola ve bowl tarifleri,sağlıklı tostları ve çeşitli detox içecekleri ile sağlıklı yaşamı hayatının temeline alan insanları oldukça tatmin ediyor. Kahvenize sağlıklı tatlıların eşlik etmesini istiyorsanız Bebek'te uğramanız gereken canlı dostu bu mekana kesinlikle uğramalısınız.

 

 

Sağlıklı içecek arayanları da unutmadık!

 

Smooth-e and More, size bildiğiniz smoothie türleri dışında birçok tat da sunarak sağlıklı içecek deneyimini bambaşka bir seviyeye çıkarıyor. Hem sağlıklı hem de kalorisi düşük ama son derece lezzetli bir smoothie içmek için aklınızda olması gereken mekân burası olmalı. Örneğin, yalnızca 255 kalorili ‘’Healthy Cicibebe Smoothie’’ sayesinde hem sevilen Cicibebe tadına doyarken hem de sağlıklı yaşam tarzınızı koruyabilirsiniz.

 

bebekbeyaz.png

Cevdet Paşa Caddesi, Hamam Sokak Manolya Apt. No:8/D Bebek/Beşiktaş/İstanbul

info@bebekmakoder.org

0212 287 1066

 

Sosyal Medya

E-Bülten

Etkinlik ve projelerimizden anında haberdar olmak ister misiniz ?

Copyright © 2024 Tasarım ve Kodlama Atölye Ajans
+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles

Search