Bebek'te Dondurmanın En Lezzetli Halleri

 

Bebek’te artık güneş gökyüzünden eksik olmuyor!

Yaz mevsimi sıcağını iyiden iyiye hissederken hepimiz farklı yollardan serinlemenin yollarını arıyoruz. Akla ilk gelen şeylerden biri tabii ki dondurma oluyor. Özellikle Bebek farklı kültür bileşenlerini içinde barındıran mekânlara sahip olduğu için dondurma yemek istediğimizde Bebek’te birçok yeni lezzet deneme fırsatı bulabiliyorsunuz. Sizler için Bebek’teki en güzel dondurmacıları araştırıp bu yazımızda derledik.

 

Dondurmasını Yerken İtalya’ya Yolculuğa Çıkmak İsteyenler İçin: Cremeria Milano

İlk bakışta sloganıyla kalbimizi çalıyor Cremeria Milano: "Klasik İtalyan dondurmasını Türk damak zevki ile birleştirdik…’’

Hemen ardından menüye merakla giden gözlerimiz hayal kırıklığına uğramıyor. Cremeria Milano’nun menüsündeki çeşitler ne alacağını seçerken insanı zorlayacak kadar çok. Süt Vişne, Vanilya Cookies Nutella, Yoğurtlu, Krokanlı, klasik lezzetler ve dahası… İtalyan lezzetini Türkiye’de de koruyan, kıvamlı dondurmalarıyla Cremeria Milano’nun tüm aromaları denenmeyi hak ediyor. Bir İtalyan markası olduklarından Tiramisulu dondurmaları müşterilerine oldukça ilgi çekici gözüküyor. Lezzetli dondurmanızı alıp sahilde yürümek isterseniz Cremeria Milano mutlaka aklınızda bulunmalı.

5 Farklı Avrupa Şehrinin Birleştiği Tat: Vitavien Bebek

Viyana, Paris, Roma, Londra ve İstanbul… Vitavien Bebek, bu önemli dünya şehirlerinin birleşim noktası olarak çıkıyor karşımıza. Mevsimine göre güncellenen ve 20 çeşitten fazla dondurması bulunan Vitavien Bebek, sevgi dolu müşteri yorumlarıyla dikkat çekiyor. Vişneden krokana, çikolata çeşitlerinden nutellaya, limonlu cheesecake aromasından biskotinoya kadar birçok çeşit dondurma mevcut. Kaliteli dondurma yemek isteyen herkesin bilmesi gereken bir mekân.

Kıvamlı ve Lezzetli Gelato Sevenlere: Mua Gelatieri d’Italia

Taze tüketilmesi oldukça önemli olan İtalyan dondurması gelato yemek istiyorsanız uğramanız gereken yer Mua Gelatieri d’Italia olmalı. Günlük üretim sunan bu mekanda lezzetli dondurmalarının dışında diyabete uygun, vegan ve glütensiz çeşit dondurmalar da sunulduğundan size hitap edecek bir tat bulmak burada kolay olacaktır. İnternet sitelerinden dondurma alabiliyorsunuz fakat biz kendilerini gidip Bebek’te ziyaret etmenizi mutlaka öneririz.

Türk Tatları Vazgeçilmezim Diyorsanız: Bebek Mini Dondurma

Bebek Mini Dondurma bitter, karadut, çilek, limon gibi tatların yanında bize Türk kültüründen aromalar da sunuyor. Bebek’e uğrayan turistlerin özellikle denemeyi sevdiği güllü lokum aromalı dondurmaları buna en büyük örnek. Sadece o da değil üstelik, tahin-ceviz, kestane, kavun gibi Türk damak tadına yakın birçok yiyeceğin de dondurmasını yapmışlar. Her zaman yenilen dondurmalardan uzaklaşıp kültürel başka tatlar arıyorsanız Bebek Mini Dondurma’ya uğramayı unutmayın.

 

bebekbeyaz.png

Cevdet Paşa Caddesi, Hamam Sokak Manolya Apt. No:8/D Bebek/Beşiktaş/İstanbul

info@bebekmakoder.org

0212 287 1066

 

Sosyal Medya

E-Bülten

Etkinlik ve projelerimizden anında haberdar olmak ister misiniz ?

Copyright © 2024 Tasarım ve Kodlama Atölye Ajans
+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles

Search