Öğrenciler İçin Bebek

 

Bebek, çevresindeki birçok okul ve hemen yanı başındaki Boğaziçi Üniversitesi ile öğrencilere kucak açan, çok yönlü bir semt. Durum böyleyken, Bebek’te öğrenciler için neler yapılabileceğini anlatan bir rehber hazırladık sizler için.

Manzarada Bisiklet Sürme Keyfi

Bebek sahilde konumlanmış olan “isbike” bisiklet istasyonu sayesinde kendi bisikletinizi getirmenize gerek kalmadan, oldukça uygun bir fiyata bisiklet kiralayabilir ve Bebek sahilin başından köprüye kadar giden rotada bisikletinizi sürebilirsiniz. Öğrenci için cüzdan dostu olan bu aktivite sayesinde teknelerin ve balıkçıların da olduğu neşeli bir kalabalık arasında kaybolabilir ve spor yapmış olabilirsiniz. Sadece bisiklet değil üstelik, Bebek sahil kaykay, paten ve scooterlar için de uygun bir yer. Arkadaşlarınızla beraber Bebek sahilinin tadını çıkardıktan sonra Bebek Park’ta dinlenebilirsiniz.

Hepimizin Sevdiği Yerler: Kahveciler

Bebek, diğer semtlere göre daha lüks yerler barındırsa da,  öğrencilerin rahatça oturabileceği yerler de mevcut. Örneğin, arkadaşlarınızla beraber Bebek’e gelmeye karar verdiğinizde aklınıza gelen ilk yer Starbucks olacaktır. Dünyadaki en iyi ilk 50 Starbucks arasına girmiş olan Bebek Starbucks, hem fiyatıyla öğrenciyi fazla zorlamıyor hem de denize sıfır katıyla Boğaz manzaralı bir mekânda oturma imkânı sunuyor. Arkadaşlarınızla beraber oturup o gün işlediğiniz dersleri tekrar edip okul hakkında konuşurken aynı zamanda Bebek Koyu’na bakıp kaliteli bir kahve yudumlayabilirsiniz. Sadece Starbucks değil üstelik; Bebek’te Kahve Dünyası, Espressolab, Cafe Nero gibi başka alternatifler de mevcut.

Sokak Lezzetleri Unutulmamalı: Kumpir, Dondurma, Waffle

Arkadaşlarımızla oturup sohbet ettikten sonra Bebek sahilde yürürken hepimiz mutlaka almışızdır lezzetli kumpir ya da waffle kokusunu. Bebek’te bol bol dondurmacı, waffle ve kumpirci bulunuyor neyse ki. Lokumlu Maraş Dondurması gibi ilginç dondurmaları bulabileceğiniz, en lezzetli sokak lezzetlerini tadacağınız Bebek’te bu lezzetleri de arkadaşlarınızla tatmanızı öneririz.

Bebek’te Bol Bol Var: Sanat Galerileri

Eğer sanatsever bir öğrenci grubuysanız olmanız gereken yerdesiniz: Bebek’te birçok sanat galerisi bulunuyor. Evin Sanat Galerisi, Artgalerim ve Bebek65art en sevilen galerilerden olup sık sık sergilerinde birçok sanatçıyı sergiliyorlar. Sanatla ilgileniyorsanız arkadaşlarınızla buluşup bu galerileri mutlaka ziyaret etmelisiniz.

bebekbeyaz.png

Cevdet Paşa Caddesi, Hamam Sokak Manolya Apt. No:8/D Bebek/Beşiktaş/İstanbul

info@bebekmakoder.org

0212 287 1066

 

Sosyal Medya

E-Bülten

Etkinlik ve projelerimizden anında haberdar olmak ister misiniz ?

Copyright © 2024 Tasarım ve Kodlama Atölye Ajans
+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles

Search