Bebek'te Kahvaltı Keyfi

 

Bebek’e yaz gelmiş ve güneş tepemizdeyken içimizden evde kalmak gelmiyor. Sabah kalkıp güzel bir yerlerde kahvaltı yapıp yeni tatlar keşfetmenin çekiciliği hepimizi sarmışken Bebek’te nerelerde kahvaltı yapılacağını merak ediyoruz. Sizler için Bebek’teki en değişik tatlara sahip, en güzel mekanları araştırdık ve derledik. Gelin, beraber inceleyelim.

KIRINTI

Ziyaretçilerinin çok sevdiği ve çeşitli internet mecralarında yüksek puanlar alan Kırıntı’nın en çok dikkat çeken özelliği kahvaltı menüsünün çeşitliliği oldu. Sabah uyandığınızda farklı bir şeyler yemek isterseniz gideceğiniz yer Kırıntı olmalı. Bacon, ızgara sosis, sote patates gibi Amerikan lezzetlerini barındıran Amerikan kahvaltısı, Pancake menüleri, ‘’Kırıntı Kahvaltı’’ adındaki kendi kahvaltıları ve dahasıyla sabah keyfi yapabilirsiniz.

Ayrıca yediklerinize dikkat ediyor ya da sporcu kahvaltısı arıyorsanız ‘’Sağlıklı Kahvaltı’’ ve ‘’Somonlu Fit Kahvaltı’’ çeşitleri tam size göre. Çok sevilen Kırıntı’yı sizlere de öneriyoruz.

BEBEK NOI

Bebek Noi, ‘’NOİ Kahvaltı’’ seçeneği ile oldukça sevilen bir mekân. Her yerde gördüğümüz kahvaltıların dışına çıkıp ev yapımı reçellerini, fıstık ezmelerini, peynirlerini ve daha birçok şeyi pankeklerle servis eden Bebek Noi, bu kahvaltı çeşidinin yanında Meyveli Yulaf Lapası ve Avokado-Yumurta Wrap gibi seçenekler de sunuyor. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorsanız bu iki menüyü tercih edebilir, otantik dekorasyonunda huzuru bulabilir, manzarayı izleyebilir ve bol bol fotoğraf çekebilirsiniz.

BEBEK KAHVE

Bebek Kahve, boğaz manzarası ve denize sıfır bahçesi ile hepimizin gönlünü fetheden bir yer. Kahvaltılarında yumurta ve sucuk ürünlerinin çeşitli olduğu Bebek Kahve’de ‘’Croque Monsieur’’ ve ‘’Croque Madame’’ gibi denenmesi gereken, her yerde olmayan kahvaltı yemekleri de bulunuyor. Gözleme, yulaf ya da sigara böreğinizi yiyip manzarayı izlerken ailenizle ya da dostlarınızla sohbet edebileceğiniz Bebek Kahve’nin kahvaltı için güzel bir yer olduğu kesin.

BACKBAR

Backbar, kahvaltı konusunda kesinlikle en dikkatimizi çeken mekanlardan biri oldu. Menüsüne bakmanız bile iştahınızın açılmasına yetiyor: Denenecek o kadar çok şey var ki. Oldukça fazla çeşit barındıran kahvaltı tabakları klasik bir kahvaltı arayanlar için; Brunch Bowl, Kahvaltı Salatası, Avokado Brioche Tost alışılmışın dışında lezzetler arayanlar için; Unsuz Pancake, Müsli/Granola sağlıklı alternatifler arayanlar için birebir. Bunların yanında yeşillerin içinde, oldukça rahat dekore edilmiş iç dizayn da oldukça çekici kılıyor Backbar’ı.

SMOOTH-E AND MORE

Kahvaltıda smoothie içmeyi tercih edenlerden misiniz? O halde Smooth-e And More tam size göre bir mekân. Müşteri görüşlerinin lezzet hakkında olumlu yorumlarla dolu olduğu bu mekân, size bildiğiniz smoothiler dışında birçok tat da sunuyor. Örneğin, sağlıklı ve kalorisi düşük ama son derece lezzetli bir smoothie mi arıyorsunuz? ‘’Healthy Cicibebe’’ mutlaka denemeniz gereken bir tat öyleyse. Cicibebe neredeyse hepimizin sevdiği bir tat ve Smooth-e, Cicibebeli ve yalnızca 255 kalori bir smoothie yaratmayı başarmış. Yalnızca smoothie değil, granola ve pankeklerini de mutlaka denemeyi unutmayın!

bebekbeyaz.png

Cevdet Paşa Caddesi, Hamam Sokak Manolya Apt. No:8/D Bebek/Beşiktaş/İstanbul

info@bebekmakoder.org

0212 287 1066

 

Sosyal Medya

E-Bülten

Etkinlik ve projelerimizden anında haberdar olmak ister misiniz ?

Copyright © 2024 Tasarım ve Kodlama Atölye Ajans
+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles

Search