Bebek'te Spor Zamanı!

 

Bebek semti, yürüyüş yapmayı seven herkesin sık sık uğradığı ve çeşitli spor faaliyetlerine kucak açan bir yer. Bebek Sahili olsun, Bebek Parkı olsun, bahar ayları gelmiş ve kışın COVID-19 dolayısıyla evlerimizde sıkılmışken Bebek’te spor yapabileceğimiz birçok yer ve fırsat bulunuyor.

Bir Bebek klasiği: Sahilde yürüyüş

Bebek Sahili, şüphesiz İstanbul’da Boğaz’ı doya doya izleyebileceğiniz en güzel yerlerden bir tanesi. Bunun dışında sahilde yürüyüş yapmak Bebek’te yapılması en çok sevilen şeylerden birisi. Deniz havasını içinize çekerken yürüyüş yolu da bulunan sahilde ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla yürüyüp koşabilir, kendinize bir iyilikte bulunabilirsiniz.


Yürüyüşle kalmayıp sahilde bisiklet de sürebilirsiniz!

Sahildeki bisiklet yolunda kendi bisikletinizi kullanarak huzurlu bir sürüş keyfi yaşayabilirsiniz. Kendi bisikletiniz yoksa ya da getirmek istemiyorsanız bile, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu İSBIKE Bisiklet İstasyonları’ndan bir bisiklet kiralayıp bisiklet sürüp açık havada sportif bir aktivitenin tadını çıkarabilirsiniz.

Bebek Parkı’nı da unutmamak gerek.

Bir diğer yürüyüş yapabileceğiniz yer de Bebek’in merkezinde bulunan Bebek Parkı. Kuş cıvıltıları ve ağaçlar arasında koşu yapabilir ya da parktaki spor aletlerini kullanabilirsiniz. Spor sonrasında çimenlere örtünüzü serip spor arkadaşlarınızla birer içecek paylaşmak da güzel bir spor sonrası aktivitesi olacaktır.

Yoga’dan daha fazlası: Antigravity Yoga

Selma Camgöz’ün Bebek’te bulunan yoga stüdyosu size bildiğiniz yogadan çok daha fazlasını sunuyor. Harrison Antigravity Hamağı adındaki uçları iki farklı asma noktasına bağlı bir kumaşı kullanarak kasları uzatıp güçlendiren, omurga üzerindeki basıncı azaltan bu yoga stüdyosunun sloganı ‘’Uçmak için gönüllü olmalısın!’’ şeklinde. Alışılmadık bir spor deneyimi sunan Selma Camgöz ve yoga stüdyosuna mutlaka bir göz gezdirilmeli.

Bebek’te butik GYM deneyimiyle: Soul Train Gym

Bebek’in merkezinde bulunan bu şık fitness salonu, ziyaretçilerine rahat bir spor deneyimi, yeni teknolojiler ve deneyimli eğitmenler sunuyor. Elektrikli Kas Antrenmanı (EMS) ile derin kas fibrillerini aktifleştirmelerinden tutun fizik tedavi uzmanına kadar çeşitli hizmetleri alabileceğiniz bu spor salonu spor yapacak bir yer arayanların aklında bulunmasını önerdiğimiz bir yer.

Dövüş sanatlarını da unutmamak gerek: Marte Bebek!

Muay Thai antrenörü Yakup Güçlü ve kick boks şampiyonu Onur Teker tarafından kurulmuş Marte Bebek, dövüş sanatlarında Bebek’te oldukça tanınmış ve sevilen bir yer. Marte Figthing Community olarak bir topluluk haline de gelmiş bu mekânı boks, MMA, Muay Thai, kick boks ve dahası için ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca 2020 yılının başında kadına şiddete karşı bir proje oluşturup kadınlara ücretsiz dövüş sanatı dersi vermesiyle gazeteye çıkan Marte Bebek, bu tarz girişimleriyle de biliniyor.

 

bebekbeyaz.png

Cevdet Paşa Caddesi, Hamam Sokak Manolya Apt. No:8/D Bebek/Beşiktaş/İstanbul

info@bebekmakoder.org

0212 287 1066

 

Sosyal Medya

E-Bülten

Etkinlik ve projelerimizden anında haberdar olmak ister misiniz ?

Copyright © 2024 Tasarım ve Kodlama Atölye Ajans
+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles

Search