Bebek'te Nerede Kahve İçilir?

 

Bebek, çeşitli mekanlarıyla misafirlerini ve sakinlerini ağırlayan ve sosyal anlamdan zengin bir semt. Peki çoğu insanın her gün severek içtiği kahveyi Bebek'te nerelerde denemelisiniz? 

BAYLAN

Baylan Pastanesi, 98 yıllık tarihi boyunca sevilmiş ve rağbet görmüş bir mekân. Cemal Süreya’dan Atilla İlhan’a, Edip Cansever’den Sait Faik Abasıyanık ve Peyami Safa’ya kadar birçok edebiyatçının da sıklıkla ziyaret ettiği ve bazı edebiyatçıların tarihte ‘’Baylancılar Akımı’’ sanatçısı olarak yerini aldığı bu pastane, iki şubesinden biri olan Bebek’te hizmet vermeye devam ediyor. Sahibi Harry Lenas’ın Türkiye’ye ilk defa getirip tanıttığı Cappucino ve Espresso’yu da barındıran kahve menüleri mutlaka denenmeli ve Baylan’ın nostaljik havası, Boğaz manzarası eşliğinde mutlaka deneyimlenmeli. Kahvenizin yanında bir Baylan klasiği olan Kup Griye’yi de yemenizi öneririz.

CUP OF JOY

Yasemin Pasajı’nda bulunan Cup of Joy birçok farklı kahve çekirdeğini tadabileceğiniz, oldukça sevilen bir kahveci. Küçük ve tatlı bu mekânda Espresso bazlı kahvelerin yanında V60, Aeropress, Cold Drip gibi demleme yöntemleri de bulunuyor. 3. dalga kahve akımının Türkiye’deki ilklerinden olan Cup of Joy, misafirlerine kahvelerinin yanında geniş ve lezzetli bir atıştırmalık menüsü de sunuyor. Kahveseverlerin mutlaka uğraması gereken bir kahveci.

BEBEK KORU KAHVESİ

20 yıldır Bebek’te hizmet veren Bebek Koru Kahvesi sakin ve sıcak ortamı ile oldukça sevilen bir mekân. Lezzetli kahvelerinde aroma seçenekleri de olan bu bahçeli minik kafe, içeceğinizi içerken kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir yer.

BEBEK KAHVE

Bebek Kahve, denize sıfır konumu ile kahvenizi yudumlarken sahili izleyip huzur bulabileceğiniz bir yer. Sevimli ve içten bu mekânın Türk kahvesi başta olmak üzere kahvelerini mutlaka denemelisiniz.

 

Fotoğraflar için kaynakça:
https://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g293974-d4093224-Reviews-Cup_of_Joy_Bebek-Istanbul.html#photos;aggregationId=101&albumid=101&filter=7&ff=63468030

https://baharpaykoc.com/2018/12/02/baylan-her-zaman-mukemmelligi-hedefle/

https://www.zomato.com/istanbul/bebek-koru-kahvesi-bebek-istanbul

https://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g293974-d819569-Reviews-Bebek_Kahve-Istanbul.html

 

 

bebekbeyaz.png

Cevdet Paşa Caddesi, Hamam Sokak Manolya Apt. No:8/D Bebek/Beşiktaş/İstanbul

info@bebekmakoder.org

0212 287 1066

 

Sosyal Medya

E-Bülten

Etkinlik ve projelerimizden anında haberdar olmak ister misiniz ?

Copyright © 2024 Tasarım ve Kodlama Atölye Ajans
+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles

Search