Bebek'te Sanat Galerileri

 

Bebek, zengin kültürel yapısı ile misafirlerinin gezip kendine bir şeyler katabileceği yerler barındıran bir semt. Özellikle sanat konusunda oldukça ileride olan semtimizde sanat ile ilgilenen mekanlardan haberdar olmamız önemli. Peki, Bebek'te gezip ziyaret edebileceğiniz galerilerden bazıları nereler?


Evin Sanat Galerisi, 1996 yılında ikinci derece tarihi eser statüsü binasında Bebek'te konumlanmış ve Türkiye'de ilk defa galeri olarak temeli atılmış bir yer. Türk resim sanatının usta isimlerinin yanında genç ressamları da bünyesinde barındıran galeri, mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir Bebek değeri.

Evin Sanat Galerisi


Kökleri ''Artgalerim'' kültür-sanat programına dayanan Artgalerim ilk olarak 2009'da Nişantaşı'nda Özlem Alıcı tarafından kuruldu. 2013'te ise Artgalerim'in yeni adresi güzel mahallemiz Bebek oldu. Ziyaret ettiğinizde resim dışında başka görsel sanatlarla da karşılaşacağınız Artgalerim, Bebek'e uğradığınızda göz gezdirmeniz gereken bir yer.

Artgalerim Bebek

Bebek'te ziyaret edebileceğiniz galerilerden bir diğeri de Bebek65art. Cevdetpaşa Caddesi üzerinde bulunan bu galeri, oldukça merkezi bir konuma sahip olup Bebek'e geldiğinizde sergilerini gezebileceğiniz bir mekan.

Bebek65art
bebekbeyaz.png

Cevdet Paşa Caddesi, Hamam Sokak Manolya Apt. No:8/D Bebek/Beşiktaş/İstanbul

info@bebekmakoder.org

0212 287 1066

 

Sosyal Medya

E-Bülten

Etkinlik ve projelerimizden anında haberdar olmak ister misiniz ?

Copyright © 2024 Tasarım ve Kodlama Atölye Ajans
+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles

Search